23 juli 2020

Alle informatie over de woningen online!

Yes! Vanaf nu vind je meer informatie over alle 64 woningen op de website. Bekijk de interactieve kavelkaart en ontdek waar jij graag wilt wonen.

Alle informatie over de woningen online!

Vind jij je plek in Van der Pek?

Ga je voor een beneden- of bovenwoning?

Bekijk alvast de interactieve kavelkaart en ontdek waar jij graag wilt wonen. Vanaf nu vind je meer informatie over alle 64 woningen op de website. Denk hierbij aan: de brochure, situatietekening, prijslijst, technische omschrijvingen en verkooptekeningen. In je account kun je alvast je voorkeuren doorgeven. Handig! Zo ben je al helemaal voorbereid wanneer de verkoop start. De verkoop start rond eind augustus. Zodra de datum bekend is, ben je de eerste die het hoort. Vind jij je plek in Van der Pek?  

Maak kennis

Het kopen van een woning is de grootste emotionele aankoop in een mensenleven. Er komt veel bij kijken. Hoe werkt zoiets bij het kopen van een woning die gerenoveerd wordt? Hoelang duren deze werkzaamheden? Hoe werkt het eigenlijk met de zelfbewoningsplicht? Neem contact op met het makelaarsteam. Ze staan te popelen om je alles te vertellen over Van der Pek en je te helpen met het maken van de juiste keuze.

Neem contact op
Maak kennis

Kan ik deze woning betalen?

Wil je weten of jouw droomhuis in de Van der Pekbuurt binnen handbereik is? Wees goed voorbereid en vraag vrijblijvend advies over jouw financieringsmogelijkheden. NEXTHome is onze partner in hypotheekadvies. Zij kennen de ins & outs van het project en adviseren je graag. Vraag gelijk een oriëntatiegesprek aan. Dit wordt meegewogen bij de toewijzing.

NEXTHome Nieuwbouwhypotheken

NEXTHome Nieuwbouwhypotheken

Betrokken financiële partner